Doppresent till pojke

Artikeln innehåller sponsrade länkar.

Doppresent till pojkar

När det kommer till dopgåvor till pojkar finns det många fantastiska alternativ att välja mellan. Oavsett om du letar efter något praktiskt eller något mer sentimentalt, finns det flera fina alternativ för att fira detta speciella tillfälle.

Praktiska doppresenter

För de praktiskt lagda föräldrarna är en dopkorg fylld med babyartiklar alltid en välkommen gåva. Du kan fylla korgen med saker som blöjor, salvor, pysventiler, enstaka plagg, nappar, flaskor, bestick och drägglisar. Ja, du fattar principen, med en handfull av sakerna vi nämner får du fort en korg full av användbara saker som föräldrarna säkert kommer att uppskatta och ha användning av den närmsta tiden framöver.

PS. En sak du bör tänka på om du ska ge bort kläder till barnet är att gå upp någon storlek i förhållande till den nuvarande åldern på barnet. Annars kommer det växa ur plaggen ganska fort.

Personliga dopgåvor

Om du letar efter en något mer sentimental gåva, kommer du aldrig gå fel med en personlig present. Detta kan vara allt från ett dopsmycke, en broderad textil till ett konstverk, tidlös inredningsdetalj eller designklassiker som kan följa med barnet genom livet.

Moneyfant sparbössa
Skultuna skyddsängel
Kay Bojesens Apa

Gåvor till föräldrarna

Ett dop är lika mycket ett firande av det lilla barnet i sig, som familjen som bildats eller utökats med ett ytterligare ett syskon. Därför kan doppresenter också riktas till föräldrarna och familjens behov. Du kan exempelvis ge ett bidrag till ny möblering av hemmet, vitvaror eller elektronik som kan var till hjälp. Ibland använder man också dopgåvan för att starta upp ett barnsparande till den lille.

Mjölkersättning- och vällingdispenser

Leksaker

Det är också väldigt vanligt att man ger barnet leksaker när det blir dags för dop. Vissa ger leksaker som passar barnets aktuella ålder, medans andra passar på att köpa lite dyrare och finare leksaker som passar bättre när barnet hunnit bli lite större och har mer utväxling av exempelvis en leksaksbil.

Kids Concept Edvin Gungräv
Brio lära-gå-vagn

Summering

Oavsett vilken typ av dopgåva du väljer kommer du göra någon glad. Se till att inkludera ett kort med din personliga gratulationsmeddelande. Föräldrarna kommer säkert att uppskatta din omtanke och de kommer alltid att minnas din vänliga gest.

Var kan man köpa för doppresenter till en pojke?

Det finns ett flertal butiker som lämpar sig bra för att hitta fina doppresenter. Men för att ge några exempel kan man titta in hos:

Jollyroom

Åhléns

Royal design