Bästa blinkande skor för barn 2022 – Snygga och roliga

Artikeln innehåller reklamlänkar för Jollyroom och Spartoo.

Bästa blinkande skor för barn 2022 – Snygga och roliga

Blinkande skor för barn: Unna ditt barn ett par skor som sticker ut från mängden och inspirerar till rörelse. Perfekta för festligare tillfällen men också alldeles utmärkta för vardagsbruk.

Blinkande sneakers eller led-skor är en sko som kommer i många färger och modeller. Det som gör att de här barnskorna skiljer sig från vanliga skor är de blinkande ljusen med skiftande i färg monterade i skons sula. LED-lamporna i skon drivs med ett batteri och kan ha ett eller flera ljuslägen som ljussätter ditt barns steg och rörelser.

Eftersom blinkande skor för barn kommer i många färger, former och skomodeller kan det vara svårt att hitta rätt. Vi har därför valt ut vad vi anser är de bästa lysande skorna för barn 2022.

Med i denna jämförelse

Bäst 2022

Leaf Samset

För de lite äldre

Skechers Heart Lights

Prisvärdast

ZigZag Roseau

Vädertåligast

Leaf Ajos WP

Bästa blinkande barnskor 2022

Det är ingen hemlighet att ett par bra skor kan vara avgörande för en outfit. Men hur är det när de lyser upp? Lysande skor ger en extra nivå av kul och spänning till varje barngarderob, och de är perfekta för barn som älskar att sticka ut från mängden och röra på sig. Här är våra bästa blinkande skorna för barn år 2022, så att du kan hitta det perfekta paret för din lilla älskling.

LED skor: Leaf Samset
Leaf Samset Lila/Rosa (finns i flera färger)

Leaf Samset

Från det svenska skoföretaget Leaf hittar vi modellen Samest, som är en snygg sko med bra passform och sula som blinkar i olika färger. Skon har både elastiska skosnören och kardborreband som gör skon väldigt enkel att ta på och av. Dessutom kommer Leaf Samset i många skostorlekar, så du kan köpa den till såväl mindre som större barn.

Fördelar:

 • Elastiska skosnören och kardborrband för enkel på- och avtagning.
 • Många storlekar för små fötter

Blinkade skor: Skechers Heart Lights Noir
Skechers Heart Lights Noir

Skechers Heart Lights Noir

Det är en snygg och lite kaxigare sko för barn i åldrarna sex till tio år. När barnet rör sig lyser de hjärtformade blinkande lamporna på sidan av sneakern upp. Utöver att vara ett par blinkande sneakers, har skon en dämpande och flexibel sula som inte färgar av sig på golv och ett andningsbart meshtyg.

Fördelar:

 • Hjärtformade LED-lampor i sulan.
 • Elastiska skosnören och kardborrband ovantill för enkel på- och avtagning.
 • Av- och påknapp för ljusfunktionen
En genomgång av Heart lights modellen (i annan färg)

Blinkande skor för barn, ZigZag Roseau
ZigZag Roseau Gold

ZigZag Roseau

ZigZag Roseau är ett prisvärt par roséguld-glittrande sneakers med blinkande lampor i yttersulan som aktiveras när ditt barn rör sig. Den luftiga meshöverdelen ser till att fötter håller sig svala medan den slitstarka yttersulan i gummi gör de här skorna roliga att springa i, men tillräckligt robusta för att hålla länge. Du kan inte göra fel med dessa lockande blinkande kicks!

Fördelar:

 • Prisvärd modell
 • Finns i många storlekar
 • Andas bra
#ÅterförsäljareProduktnamn 
1imageZigZag RoseauSe pris hos Jollyroom

Känga med ljus i: Leaf Ajos Waterproof
Leaf Ajos Waterproof

Leaf Ajos WP (waterproof)

Vill du lysa upp det mörka och svenska vinterhalvåret är Leaf Ajos den perfekta höstskon. Skon är med sitt höga skaft både ombonad och varm. Tillsammans med sitt vattentäta ITC-membran, reflexdetaljer håller den ditt barns fötter torra som väl synliga med sina blinkande steg.

Fördelar:

 • Vattentät.
 • Reflexdetaljer och blinkfunktion håll ditt barn synligt.
 • Dubbla kardborrspännen gör skon lätt att ta på- och av.
#ÅterförsäljareProduktnamn 
1imageLeaf Ajos WPSe pris hos Jollyroom

Vad du ska tänka på när du köper blinkande skor för barn

Blinkande sneakers och skor är ett festligt sätt att lysa upp ditt barns outfit med. Här ovan har vi presenterat några av de bästa blinkande skorna för barn år 2022, så att du kan hitta det perfekta paret för din lilla. Men med ett så stort utbud att välja mellan, hur vet du då vilka skor med ljus i som passar just ditt barn? Läs vidare för att få våra tips om hur du väljer de bästa blinkande skorna för din familj.

När du väljer blinkande skor för barn är det viktigt att ta hänsyn till skons utseende och skons material. Se till att välja en design som ditt barn kommer att älska och som också är bekväm nog att ha på sig hela dagen. Vill du ha skor som är luftiga och lätta, eller ska de bäras på hösten och därför helst vara vattentäta? Välj med omsorg.

Några frågor du kan ställa dig:

 • Ska de bäras nån gång ibland (typ på ett disco) eller dagligen?
 • Ska de vara luftiga och lätta eller varma och vattentåliga skor med ljus i?
 • Vilken stil har ditt barn, ska det vara massa glitter och färg, eller lite mer stilrent?

Fler exempel på lysande skor

Vill du har mer inspiration och se fler modeller av lysande skor? Nedan hittar du länkar till både Spartoo’s och Jollyrooms utbud av skor som blinkar.

Hur länge blinkar skorna?

Skornas blinkande effekt startar automatiskt när ditt barn går. De små inbyggda lamporna, som drivs av ett litet batteri, är tyvärr inte utbytbara i de flesta fall. Batteriet är dock kraftfullt och räcker under längre användningsperioder och på flera modeller kan man stänga av och sätta på blinkfunktionen med en insydd knapp, men eftersom ditt barns fötter växer snabbt kommer skorna till slut ändå att behöva bytas ut.